Працюємо по всій території України

Як слід підходити до вирішення проблем?

22.06.2022
Що враховувати при виборі відновлювального рішення?

Технологіями Stati-Cal користується багато людей. Це представники різних категорій громадян, від приватних домовласників до державних компаній. Як правило, перед зверненням до нас людина проходить тернистий шлях проб та помилок: зазвичай клієнт прагне знайти найдешевше рішення проблеми, що цілком логічно. Але найдешевше не означає якісно, а швидше спроба приховати проблему.

Найчастіше перед зверненням до нашої компанії клієнти розглядають варіанти, запропоновані «знайомими експертами», які за фактом не є фахівцями в галузі ремонту та реконструкцій будівель. Отримана поради на перший погляд здається найкращим рішенням. З нашої багаторічної практики ми можемо виділити пощирені «поради», які домінують на ринку:

1. «Замазати тріщини та почекати»

2. «Замазати тріщини та продати»

3. «Повний демонтаж та нове будівництво»

Вони ділять ринок приблизно порівну. При цьому далеко не завжди враховується весь комплекс супутніх витрат на рішення проблеми. Зазвичай при оцінці вартості реалізації подібного роду «порад» замовники не розглядають такі фактори:

1. Відсутність реального розуміння стану конструкцій разом з відсутністю документації на об'єкт.

2. Відсутність розуміння тимчасових витрат на реалізацію навіть елементарних робіт. Витрати пов'язані з: постійним контролем технології та якості робіт, погодженням робіт, що не увійшли у вартість, погодженням та постачанням матеріалів, зупинкою експлуатації будівлі.

3. Відсутність розуміння потреби в безпеці при проведенні робіт. Тобто ніхто не вважає, за потрібним подбати про безпеку будівельно-монтажних робіт та самої конструкції. Це здається не важливим, поки не трапитися несчасний випадок на об'єкті.

4. Відсутність розуміння потрібної кількості витрат на відновлення благоустрою території після реалізації поради.

5. І найголовніше, всі, хто приймає «пораду», не мають уявлення про причину утворення пошкоджень.

195

Статті, що набирають популярність

Меню
Форма запиту на консультацію з технології
Stati-Cal
Надсилайте нам ваші питання і ми відповімо протягом робочого дня

*
*