Працюємо по всій території України

Чи дійсно ваш будинок потребує ремонту через морози?

09.12.2022
Чому, врешті-решт, у вас може не бути особливих причин для занепокоєння?

Що потрібно знати про сильні морози в Україні і чому, врешті-решт, у вас може не бути особливих причин для занепокоєння.

Багато домовласників в Україні занепокоєні станом своїх фундаментів через регулярне похолодання, яке приходить у нашу країну щороку зі зростанням температурних коливань. Проте чи означає морозне пучення (рух ґрунту вгору при низьких температурах), що у вас є проблеми з фундаментом, які потребують ремонту?

Як морозне пучення впливає на будинки в Україні?

Сильні морози в Україні вже не рідкість...

Морозний підйом виникає, коли волога в ґрунті навколо вашого фундаменту замерзає, штовхаючи ґрунтову основу з конструкціями на ній вгору та викликаючи зміщення вашого будинку. І хоча це викликає певну заклопотаність у північних регіонах, де часто трапляються заморозки, на Півдні паморозь не є звичайним явищем, навіть за її морозної погоди.

Як експерти несучих конструкцій, що працюють у всіх регіонах країни, ми можемо гарантовано заявити, що за десять з гаком років роботи тут ми не бачили частих серйозних пошкоджень будинків через сильні морози.

Морозне пучення часто проходить самостійно...

Заморожування - це все рівно, що наливати воду в піддон для кубиків льоду. Коли він замерзає, лід розширюється. Цей ефект найчастіше можна побачити на кутах будинку та зазвичай на стінах гаража.

Оскільки в нашій країні низькі температури рідко тривають довго, а зміни - на +, як правило, відбуваються швидко, наслідки сильного морозу, як правило, швидко зникають. Рух ґрунту триває недостатньо довго, щоб завдати реальної шкоди конструкціям вашого будинку.

Як знайти експертну команду в Україні?

Перш ніж приймати рішення про ремонт фундаменту, стін або покрівлі, переконайтеся, що ви маєте справу з людьми, які добре розбираються у влаштуванні будівель та споруд.

Запитайте себе:

  • • Який їх досвід роботи з об'єктами нерухомості?
  • • Чи є у них вища будівельна освіта та суміжний досвід?
  • • Чи є у них клієнти, готові дати рекомендацію хоча б через 1 рік після реалізації проекту?
  • • Чи проводили вони роботи з вирішення питань конкретно по темі морозного пучення?
  • • Чи пропонують вони провести базові дослідження та ретельне обговорення рішення разом з клієнтом?

Пам'ятайте, що регулярні перевірки та обстеження, що проводяться командою професіоналів, яким довіряють, допоможуть вам зрозуміти, що є нормальним для вашого будинку та не вимагає вкладати кошти в ремонт, у якому немає необхідності.

Отримайте консультацію щодо несучих конструкцій, фундаменту, стін, перекриттів, покрівлі від експертів з конструктивної цілісності.

Не дозволяйте морозам змусити вас сумніватися у фундаменті вашого будинку.

У ТОВ «Статичні системи» ми прагнемо надавати домовласникам України бездоганний та чесний сервіс. Ми не будемо продавати вам те, що не потрібно вашому будинку, і заздалегідь повідомимо вам, чи є тріщини у вашому будинку приводом для занепокоєння.

Зверніться за консультацією, щоб точно знати стан вашого будинку та насолоджуйтеся душевним спокоєм, яке приходить від усвідомлення того, що ваш будинок у цілості та збереженні.

278

Статті, що набирають популярність

Меню
Форма запиту на консультацію з технології
Stati-Cal
Надсилайте нам ваші питання і ми відповімо протягом робочого дня

*
*