Працюємо по всій території України

Підтримка принципів "філософії збереження"

20.05.2022
Підтримка принципів

Сьогодні у всій будівельній галузі набагато ширше усвідомлюється філософія збереження та необхідність в делікатних методах ремонту для підтримки умов комфортності та надійності в нашому «забудованому» постіндустріальному середовищі. Загальні принципи та етика цієї філософії знаходять більш широке застосування, включаючи принципи мінімального втручання, максимального збереження оригінальної будівельної «тканини» та підтримки естетики зовнішнього вигляду будівлі. Такі фрази як " зберегти спадщину " та " мінімальна втрата автентичності ", відокремлюють делікатні роботи від класичного ремонту та технічного обслуговування.

У Stati-Cal це не нове віяння, так як саме на цих принципах компанія була заснована більше 20 років тому і з тих пір вона постійно розвивається.

Традиційні методи ремонту, що використовуються для вирішення поширених проблем з кладкою, часто були важкими, візуально непривабливими, дороговартісними та часто неефективними, оскільки вони могли викликати пошкодження у інших частинах конструкції або будівлі.

В результаті інженерної роботи компанія Stati-Cal розробила цільну спіральну армуючу тягу, засновану на принципах інноваційної технології виробництва, яка забезпечила створення надзвичайно успішного асортименту спеціальних виробів із нержавіючої сталі: кріплень, систем армування та мікро-паль. Сьогодні ця продукція використовується для ремонту, зміцнення та збереження будівельних конструкцій по всьому світу.

Довгострокова філософія Stati-Cal "ремонт та збереження" забезпечує додаткову цінність завдяки уникненню знесення, демонтажу або переробки при відновлювальних роботах, не вимагаючи транспортувати на значні відстані велику кількість сировини та матеріалів. Ненав'язливий ремонт та реконструкція для збереження навіть дуже старих будівель є набагато більш привабливим варіантом, ніж знесення архітектурної та утилітарної цінностей.

189

Статті, що набирають популярність

Меню
Форма запиту на консультацію з технології
Stati-Cal
Надсилайте нам ваші питання і ми відповімо протягом робочого дня

*
*