Працюємо по всій території України

Як не потрапити в яму власної відповідальності?

20.07.2022
Як не потрапити в яму власної відповідальності?

У чому полягає основна проблема для простої людини при вирішенні проблеми з тріснутим фундаментом або стінами? Основна проблема полягає у тому, що сама людина не в змозі оцінити всі можливі ризики розвитку ситуації в будинку та на майданчику.

Індивідуальні підприємці або комерційні структури, до яких клієнти звертаються ще до зустрічі з нами, не готові взяти на себе повну відповідальність за проведення робіт. Як правило, ситуація зводиться до того, що людині пропонують зробити звичайну«підливку бетону» без гарантій.

Не варто забувати, що для досягнення кращого результату при вирішенні питань стабілізації основи будівель починати необхідно з обстеження об'єкта. Далі виконавець повинен представити проект будівельно-монтажних робіт з чітко визначеною вартістю, та відобразити це у договорі. На основі цього документу будівельна компанія бере на себе відповідальність за весь комплекс будівельно-монтажних робіт. У підсумку за проект несе відповідальність проектувальник, за якість СМР підрядник, а за успішність рішення споживач-замовник - сам перед собою! Ось така система передачі відповідальності...

У даному випадку власник нерухомості повинен чітко усвідомлювати усі можливі наслідки прийнятих рішень. Ніхто не буде виконувати ремонт гальм в автомобілі, ґрунтуючись на порадах непрофесіоналів або з їх допомогою, оскільки від цього безпосередньо залежить безпека на дорозі. В цьому випадку некомпетентне втручання може призвести до трагедії. Чому ж ми так безтурботно ставимося до найбільш важливих матеріальних цінностей у своєму житті - до нерухомості?..

Навіть якщо у вас зовсім немає грошей для проведення ремонтно-відновлювальних робіт, все рівно не варто сидіти склавши руки. Домовласник повинен чітко уявляти, які пошкодження існують в його будинку. Це допоможе прийняти коригуючі дії та мінімізувати негативні наслідки. Адже, як кажуть лікарі, краще запобігти хворобі, ніж її лікувати… Можливі відповіді на питання східноєвропейських реалій людині доводиться шукати самостійно, що ніколи не призводить до пошуку правильного рішення...

На основі багатого загальносвітового досвіду компанія ТОВ Статичні системи забезпечує відповідальний супровід клієнта на всіх стадіях вирішення проблеми. Ми описуємо клієнтові причину і та пропонуємо готове рішення. У підсумку, це заощаджує час, гроші та нерви клієнтів. Початкове знайомство з об'єктом та оцінка для наших клієнтів проходять безкоштовно.

Резюмуючи все сказане, варто відзначити, що у числі основних переваг технологій Stati-Cal можна назвати:

  • Оперативність та чистоту при проведенні робіт.
  • Можливість роботи в будь-який сезон та час доби.
  • Відсутність необхідності відселення, переривання роботи офісу або зупинки виробництва.
  • Проект можливо розбити на підпроекти: кожен зі своєю вартістю та термінами, що дозволяє зручно підлаштуватися під ваші можливості та побажання.
  • Можливість самостійного виконання робіт клієнтом на основі розробленого проекту рішення фахівцями, заощадивши на наймі будівельної бригади.
  • Таким чином, ми вирішуємо суттєві проблеми, а не боремося з їх наслідками. Наша компанія готова взяти на себе усі можливі ризики та гарантувати успішний результат. З цього власне й складається вартість послуги.
200

Статті, що набирають популярність

Меню
Форма запиту на консультацію з технології
Stati-Cal
Надсилайте нам ваші питання і ми відповімо протягом робочого дня

*
*