Працюємо по всій території України

3 способи, як фундамент вашого будинку впливає на вартість будинку

21.06.2023
3 способи, як фундамент вашого будинку впливає на вартість будинку

Люди, які шукають будинок, нові власники нерухомості й ті, хто володіє своїм будинком уже кілька років, мають одну спільну мету: зберегти вартість свого житла. Простими словами, покупці будинків і власники житла хочуть зберегти вкладені кошти. І це означає звернути увагу на те, що знаходиться під ногами будинку - фундамент будинку.

Підтримання фундаменту у відмінному стані підвищує вартість вашого будинку щоразу. Тому є сенс захищати його і упевнитися, що він виконує свою функцію. У компанії ТОВ "Статичні Системи" ми вважаємо, що ви маєте бути впевнені в надійності фундаменту вашого будинку. Саме тому ми допомогли понад 200 власникам нерухомості по всій Україні відновити їх фундамент і зберегти високу вартість будинку та майна.

Давайте розглянемо ближче три способи, як стан фундаменту вашого будинку впливає на його ринкову вартість.

 

Привабливий зовнішній вигляд

Один з основних способів визначення вартості будинку полягає в його зовнішньому вигляді. Адже перше враження має значення. І це стосується не лише кольору фарби та красивої квіткової клумби, а й таких деталей, як стан вашого даху, належна дренажна система тощо, бо всі ці характеристики визначають, чи є будинок безпечним та надійним. Таким чином, привабливість вашого будинку, як усередині, так і зовні, має значний вплив на те, як потенційні покупці оцінюють його вартість.

Якщо димар нахилений, ганок прогинається або вікна та двері виглядають нещільно, гості вашого будинку думатимуть про нього набагато гірше. Усередині, тріщини над дверима і вікнами, зазори між стінами і стелями, а також похилі підлоги можуть викликати занепокоєння у гостей або потенційних покупців щодо поточного стану вашого житла. Усі ці візуальні сигнали вказують на можливі проблеми з фундаментом і несучими конструкціями, які потребують уваги.

Тож ретельно оцініть свій будинок. Будьте чесні з собою, тому що, якщо ви помічаєте проблеми, гарною ідеєю буде їх усунути і захистити свої вкладення. Якщо ви не впевнені в серйозності проблем, професійна перевірка фундаменту покаже, що потрібно вашому будинку.

 

Вартість ремонту

Вартість вашого будинку певною мірою залежить від того, які проблеми потребують вирішення. Від стін, які потребують фарбування, і старих вікон, які виглядають не дуже гарно, до більш серйозних проблем, таких як просідання підлоги, протікання труб, пліснява у підвалі або підпільних просторах, всі ці недосконалості знижують загальну оцінку будинку.

Звичайно, якщо ви зараз продаєте або купуєте будинок, будь-які проблеми, що потребують ремонту, викликають негайну потребу у їх виршенні!

Це вплине на будь-які умовності, які можуть визначити успіх вашої угоди.

Але навіть якщо ви щасливо проживаєте в будинку і плануєте залишатися в ньому, не ігноруйте ознаки конструктивних ушкоджень!

Проблеми з фундаментом слід вирішувати одразу, щойно ви їх помітите! Пошкодження фундаменту не зникнуть самі по собі, і, найчастіше, вони погіршуються з часом.

 

Пошкодження, пов'язані зі станом фундаменту

На жаль, коли фундамент вашого будинку функціонує не найкращим чином, це починає впливати на інші ділянки вашого будинку, як з точки зору конструктиву, так і естетики. На жаль, багато власників не усвідомлюють цього!

Пам'ятайте, ваш будинок стоїть на тому, що знаходиться під ним. Ослаблений, пошкоджений або неправильно вмонтований фундамент може вплинути на здатність відчиняти й зачиняти двері та вікна, на міцність або стійкість підлог, на появу неприємних тріщин на стінах, на похилі прибудови, які не дають змоги використовувати їх як місце теплого зберігання, на протікання у підвалах, що призводить до появи плісняви, бактерій і комах, а також до безлічі інших проблем, які роблять дім некомфортним і потенційно небезпечним.

Пошкодження фундаменту підриває вартість вашого будинку, знижуючи її і заважаючи отримати максимальну вигоду від вашого вкладення.

 

Не зволікайте з усуненням проблеми з фундаментом

Не варто хвилюватися про вартість вашого будинку, якщо ви робите правильні кроки і запобіжні заходи, щоб він увесь функціонував належним чином. Регулярні перевірки фундаменту, особливо якщо ви помітили ознаки пошкодження або готуєтеся до купівлі чи продажу будинку, допоможуть зберегти вартість вашого будинку, його безпеку і привабливість!

Коли ви будете готові дізнатися більше про фундамент вашого будинку або коли вам знадобиться детальна і точна оцінка проблем і необхідних ремонтних робіт, ми готові допомогти! Ознайомтеся з нашими варіантами ремонту фундаменту або зв'яжіться з фахівцями Stati-CAL для консультації і будьте власниками будинку, який надихає і дарує Вам безпеку та надійність протягом багатьох років!

313

Статті, що набирають популярність

Меню
Форма запиту на консультацію з технології
Stati-Cal
Надсилайте нам ваші питання і ми відповімо протягом робочого дня

*
*