Працюємо по всій території України

Перед будь-яким ремонтом в будинку

26.10.2022
Перед будь-яким ремонтом в будинку

Організація робіт з благоустрою будинку з максимальною віддачею вашого часу та грошей означає дотримання балансу в багатьох деталях, таких як бюджет, терміни, дизайн, особисті переваги та окупність інвестицій. Звичайно, ви повинні вирішити, якими «частинами» вашого будинку займатися у першу чергу. Можливо, планувати конструктивні вдосконалення, такі як ремонт фундаменту, не так захоплююче, але такі вдосконалення необхідні для підтримки вашого будинку та мінімізації ваших довгострокових витрат.

Ось чому перед тим, як розпочати будь-який проект з ремонту будинку, далекоглядні домовласники оцінюють потреби будинку та переконуються, що про ключові елементи, такі як фундамент, подбали заздалегідь. Усунення проблем з фундаментом буде більш вигідною інвестицією, ніж потенційна необхідність переробляти нещодавно відремонтоване приміщення.

Ваш фундамент - це основа вашого будинку

Так само, як ваш власний хребет, необхідний для підтримки та функціонування здорового тіла, фундамент вашого будинку необхідний для підтримки його безпеки та конструктивної цілісності. Доглянутий, правильно працюючий фундамент гарантує, що кожен елемент вашого будинку - стіни, двері, вікна, труби, підлоги, стелі — знаходиться на місці та функціонує належним чином.

Ваш фундамент-це основа, на якій будуть побудовані ваші естетично відремонтовані кімнати, тому надважливо переконатися, що він у хорошому стані. І якщо ваш фундамент потребує ремонту, розумно вирішити цю проблему, перш ніж братися за реконструкцію будинку.

Майте на увазі: вважається, що бетонний фундамент прослужить 100 та більше років, але тільки у тому випадку, якщо ви підтримували його у належному стані та дотримувалися профілактики, як тільки в цьому виникала необхідність. Пошкодження фундаменту може швидко погіршитися. Якщо його не усунути, то це скоротить його термін служби та знизить цінність вашого будинку разом з безпекою.

Як пошкодження фундаменту впливає на ваш будинок

Хочете знати, як розпізнати потенційні проблеми з фундаментом? Є багато ознак, які сигналізують про те, що у вашого будинку є проблеми з фундаментом. Коли фундамент знаходиться у поганому стані або пошкоджений, ви можете виявити:

  • Тріщини у ваших стінах та стелі
  • Викривлені та зміщені дверні прорізи
  • Двері, які важко відкривати та закривати
  • Вікна, які не відкриваються та не закриваються належним чином
  • Тріщини в керамічній плитці або вініловій підлозі
  • Вигини, опуклості або інші деформації в бетонних стінах та збірних фундаментах
  • Волога та цвіль у вашому підпіллі чи підвалі
  • Проблеми з водопроводом та опаленням

Поговоріть про головні болі, яких не хоче жоден власник будинку! Ці проблеми можуть знецінити ваш будинок та залишити вас жити у не зовсім безпечному для вашої родини просторі саме тому належне обслуговування та швидкий ремонт фундаменту окупаються у довгостроковій перспективі.

Як ремонт фундаменту впливає на ваш будинок

Найголовніша причина зайнятися необхідним ремонтом фундаменту перед реконструкцією інших частин вашого будинку - це вплив ремонту фундаменту на всю зв'язну конструкцію будинку. Ремонт фундаменту по суті вирішує проблеми просідання або пошкодження.

Чому ремонт фундаменту повинен бути зроблений до реконструкції або перепланування будинку

Надійний підрядник з будівництва та ремонту фундаменту зробить все можливе, щоб звести незручності до мінімуму. Майте на увазі, що ремонт фундаменту за своєю природою впливає на ситуацію у вашому домі. Чим більш радикального ремонту він потребує, тим більша ймовірність того, що ви зіткнетеся з:

  • Зміщеннями у водопровідних трубах
  • Потенційним збитком для гіпсокартону або фінішної обробки
  • Тріщинами або деформованими плитками на підлогах та навіть на покрівлі
  • Тріщинами на зовнішньому декоративному шарі та іншою зовнішньою обробкою
  • Потрісканої або деформованої стільницею та іншими домашніми поверхнями

Ці проблеми можна звести до мінімуму під час ремонту фундаменту. Тимчасові незручності, пов'язані з цими проблемами, компенсуються, адже наявність міцного фундаменту гарантує стійкість та надійність будинку, який буде функціонувати належним чином та збереже свою цінність та вартість при перепродажі.

Уявіть собі тріщини та зміщення, які є необхідною частиною ремонту фундаменту, що виникають після того, як ви вже вклали кошти у трудомістку та дороговартісну модернізацію своєї кухні, ванної кімнати або спальні. Вся ваша наполеглива праця та інвестиції у ці вдосконалення можуть бути зведені нанівець, що призведе до необхідності другої реконструкції, а це призведе до ще більших витрат часу та грошей на приведення будинку у належний вигляд. Вартість переробки завжди стартує від коефіцієнта 1,5 на вартість спочатку виконаної роботи.

Дізнайтеся, у якому стані знаходиться ваш фундамент

Якщо ви розглядаєте можливість реконструкції або поточного ремонту будівлі, зробіть послугу собі та своїй оселі — спочатку подбайте про фундамент. Залучіть кілька надійних компаній з ремонту фундаментів для огляду вашої будівлі на предмет можливих пошкоджень та надання звіту.

Перш ніж інвестувати в модернізацію даху, кухні, ванної кімнати або інших приміщень вашого будинку, проведіть необхідний ремонт. Це заощадить вам гроші у довгостроковій перспективі та забезпечить ваш будинок у найкращому стані.

Надійний ремонт фундаменту, що служить вам роками

ТОВ "Статичні системи" та бренд "Stati-Cal" допоможуть вам захистити ваші інвестиції у будівлю. Наша досвідчена, ретельна, професійна команда оцінить ваш фундамент та проведе вас через будь-який необхідний ремонт, щоб ваш будинок виглядав та функціонував належним чином. Ми робимо процес ремонту максимально зрозумілим та наочним, щоб ви могли насолоджуватися безпечним та приємним майбутнім.

265

Статті, що набирають популярність

Меню
Форма запиту на консультацію з технології
Stati-Cal
Надсилайте нам ваші питання і ми відповімо протягом робочого дня

*
*