Працюємо по всій території України

Замовили послуги Statical-залишилися задоволені результатом!

30.03.2023
Замовили послуги Statical-залишилися задоволені результатом!

        Нам усім відомо, що ухвалення рішень у сфері будівництва та ремонту може бути важким для непрофесіоналів. У нашій компанії директор часто ставить перед співробітниками нестандартні завдання, які не завжди просто виконати. Незважаючи на те, що моя основна робота пов'язана із закупівлею обладнання та логістикою, іноді мені доводиться займатися завданнями, які не стосуються моєї спеціальності.

        Навесні ми зіткнулися з проблемою просідання підлог у нашому виробничому цеху. Директор запропонував просте рішення - просто підкласти металеві пластини під стелажі та обладнання. Однак через тиждень один із наших вантажників отримав травму, спіткнувшись на місці перепаду плит підлоги. Це був серйозний інцидент для нашого виробництва і нашого інженера з охорони праці. Наступного тижня впав і розвалився піддон з продукцією, коли на місце нахилу занадто різко наїхав вантажник і через ефект гойдання не втримав вироби. Було очевидно, що ми маємо розв'язати цю проблему якомога швидше. Але ніхто не хотів займатися цією справою: головний інженер був у тривалому відрядженні, заступник директора з господарської частини захворів Covid-19. Я був змушений самостійно вивчити інформацію з цього питання. І на мій подив, мені вдалося швидко знайти рішення.

        Під час пошуку в інтернеті я натрапив на компанію "Статичні Системи", яка займається стабілізацією фундаментів, а також вирівнюванням бетонних плит і підлог. Реклама розповіла мені про те, які проблеми в будівлі компанія може вирішити. Однак я був дуже прискіпливим і педантичним, та мені не вистачало інформації, щоб прийняти рішення. Я вирішив дізнатися більше про бренд Statical і прочитав про їхні методи та технології на сайті.

        Я вирішив познайомитися з кадровим складом та зв'язався з їхніми фахівцями. Вони були готові вислухати мою проблему і запропонувати оптимальне рішення. Компанія запропонувала провести комплексну діагностику приміщення, виявити причини просідання підлог і запропонувати способи їх усунення.

        Результатом діагностики виявилось, що вирішити проблему можна за допомогою  спеціальної технології підйому та вирівнювання підлог на основі використання ін'єкційних полімерних сумішей, хоча й опція зупинки просідання через "посадку" підлог на палі теж була доступна. Роботи були виконані швидко (3 робочі дні, а точніше ночі) і якісно, а результат перевершив усі очікування.

        Залишається тільки порекомендувати компанію "Статичні Системи" всім, хто зіткнувся з проблемами просідання підлог і фундаментів. Їхній професіоналізм, досвід та індивідуальний підхід до кожного клієнта гарантують ефективне і надійне вирішення проблеми.

299

Статті, що набирають популярність

Меню
Форма запиту на консультацію з технології
Stati-Cal
Надсилайте нам ваші питання і ми відповімо протягом робочого дня

*
*