Працюємо по всій території України

Рятування двоповерхового будинку у передмісті Києва: історія успіху Stati-Cal

07.09.2023
Stati-Cal: надійний партнер у рятуванні вашого житла

Резюме

Двоповерховий будинок у передмісті Києва почав демонструвати суттєві ознаки осідання, включаючи широке розтріскування стін. Крім того, двері та вікна більше не функціонували належним чином. Домовласник не міг замикати вхідні двері та вікно спальні.

Просадка була викликана зламаними зливними трубами, які, пропускали воду під будинок протягом цілого кварталу. Будинок з трьома кімнатами та двома санвузлами був побудований на глинистій основі, що необхідно було врахувати для запобігання подальшому просіданню та пошкодженню.

З компанією Stati-Cal був укладений контракт для допомоги зміцнення конструкції та стабілізації фундаменту, а також подальшому пошкодженню.

Цілі

Першочерговим завданням була зупинка просідання об’єкту, беручи до уваги м'який глинистий ґрунт після довготривалого намокання. Просідання та пошкодження будинку були серйозними, однак, на щастя, локальними на ділянці поломки системи водовідведення.

Через осідання та вкрай поганий стан основи фахівці Stati-Cal з самого початку визнали, що рішення доведеться реалізовувати у декілька кроків.

Першим етапом було усунення причини осаду - полагодження системи водовідведення та стабілізація фундаменту. Другим кроком було зміцнення та зашивання тріщин конструкції.

Допускалося мінімальне занепокоєння для мешканців будинку у вигляді присутності співробітників на їх земельній ділянці під час проведення робіт.

Підсумок

Фахівці використовували повністю автономну дислокацію для розміщення всього необхідного обладнання на об’єкті.

Проєкт проводився протягом 4 днів без урахування часу на полагодження комунікацій та заміни пошкоджених дверей та вікон.

Домовласник був вражений результатами та порадив компанію своєму сусідові, будинок якого також відрізнявся незначними проблемами аналогічного характеру.

За допомогою Stati-Cal цей проект став яскравим прикладом того, як вирішувати серйозні інженерні проблеми та зберігати нерухомість.

Нам важливо забезпечувати безпеку та комфорт ваших будинків! 

471

Статті, що набирають популярність

Меню
Форма запиту на консультацію з технології
Stati-Cal
Надсилайте нам ваші питання і ми відповімо протягом робочого дня

*
*